Яскраві барви Дня святого Валентина

2019-02-14

/Files/images/Ф1.jpg

Яскраві барви Дня святого Валентина

14 лютого - день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання. Це свято сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Для кожної людини цей день – особливий. Адже він пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

За вікном - холодний лютневий день, а у присутніх шкільної зали Матвіїської філії на душі тепло як ніколи. Повітря заполонили відчуття щастя і романтики.

Різноманітні конкурси, веселі забави, чарівні танці, мелодійні пісні створили атмосферу радості й тепла. Учасники конкурсної програми «Хто пізнає оце диво», а це були учні 1-4 та 5-8 класів, об’єднавшись у пари, завзято виборювали перемогу у номінаціях «Найромантичніша пара» та «Пара глядацьких симпатій». Оцінювання пар робили глядачі залу: учні молодших класів, батьки та гості.

Яким же було здивування в присутніх, коли в обох номінаціях перемогла пара Мошківський Владислав та Білінська Вікторія. Проте кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято яскравих вражень, дружби, кохання та чудес.

/Files/images/Ф2.jpg

/Files/images/Ф3.jpg

/Files/images/Ф4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi